Shrek 1-2-3-4-5 (BoxSet) Türkçe Dublaj Tek Link indir



5 Saniye Geçtikten sonra Reklamı Geç Butonuna Basarak İndirebilirsiniz.

CloudMailru Link: http://bc.vc/BgaTElV

Turbobit Link: http://bc.vc/sKJzVYq


Ürkütücü görünüme sahip yeşil canavar Shrek, kendisi için ideal eşini, yani eşit derecede çirkin bir yaratığı bulmak amacıyla yollara düşer. Bir büyücünün kehanetine göre, güzel prenses Fiona ile Şrek arasında romantik bir ilişki gelişecektir. Farklı masallardan tanıdığımız karakterlerin de yoluna çıkması üzerine, Şrek’in hayatı garip ve hareketli bir hal alır birdenbire…

William Steig’ın resimli kitabından uyarlanan yapım, animasyon tekniği açısından bir hayli iddialı.

Filmin türkçe versiyonunun seslendirme yönetmeni, aynı zamanda filmde Robin Hood’u seslendiren Volkan Severcan. Şrek’i Okan Bayülgen, Fiona’yı Oya Presciler, imparatoru ise Hakan Vanlı seslendiriyor.

Hatırlanacağı üzere son macerasında shrek ateş kusan ejderhalar ve diğer kötülükleri yenmeyi başarmış, Prenses Fiona’nın kalbini kazanıp evlenmiştir. En güzeli, önemli olanın iç güzellik olduğunun da farkına varmıştır.

Şrek ve Prenses Fiona balayından dönerler. Çift, Fiona’nın ailesinden bir davet alır. Şrek’in tüm isteksiz haline rağmen yemeğe yetişmek üzere yola çıkarlar. Fakat vardıklarında onları bir sürpriz beklemektedir. Tabii kollarını açmış bekleyen gelinin anne ve babasını da: sarayda hiç kimse damadın bir ogre olduğunu bilmemektedir, üstelik güzeller güzeli kızlarının “değişmiş” olduğundan da habersizdirler.


Sevimli yeşil dev kahramanımız Şrek’in maceraları kaldığı yerden devam ediyor. Karısı Prenses Fiona’nın babası Kral Harold’ın hastalanması, Şrek için çok büyük bir soruna dönüşür. Ya bir an evvel Kral’ın yerine geçecek bir varis bulmak zorunda, ya da çok sevdiği bataklıktaki evinden ayrılarak tahta kendisi oturmak zorundadır.

İkinci seçeneğin gerçekleşmemesi için elinden gelen herşeyi yapmaya karar veren Şrek, Eşek ve Çizmeli Kedi ile birlikte uygun bir varis arayışına girişirler. Kısa zamanda aradığı ismi bulmuştur: Fiona’nın kuzeni Prens Artie! Tek sorun ise genç Prens’in, tahtın ağırlığının kaldıramayacağı kadar asi ruhlu olmasıdır.

Serinin ilk iki bölümünün tüm dünyada büyük beğeni ile izlenmesi sonrasında gelen gelen üçüncü film, animasyon hayranlarına yine eğlenceli dakikalar vaad ediyor.


Kötü bir ejderhayla karşılaştıktan, güzel bir prensesi kurtardıktan ve Fiona’nın ailesinin krallığını kurtardıkmtan sonra bir deve yapacak ne kalır?

Eğer Şrek’seniz birden evcimen bir aile babası oluverirsiniz. Şrek eskiden olduğu gibi köylüleri korkutmak yerine, istemeyerek de olsa kazma küreğe imza atıyor.

Bu devin kükremesine ne oldu? Kendini gerçek bir dev gibi hissettiği günleri özleyen Şrek, ağzı iyi laf yapan Rumpelstiltskin’e kanarak onunla bir anlaşma yapar. Şrek birden kendini Uzaklardaki Krallığın değişmiş,farklı bir versiyonu içinde bulur. Orada devler avlanmaktadır, Rumpelstiltskin kraldır ve Şrek ile Fiona hiç tanışmamıştır. Dostlarını kurtarmak, dünyasını yeniden kurmak ve gerçek aşkına yeniden kavuşmak artık Şrek’in elindedir.

Shrek usulü dev yeni yıl eğlencesi.

Bu hikayedeki yeşil olan tek şey yeni yıl ağacı değil. Şrek geri döndü, bahse gireriz daha önce hiç böyle bir yeni yıl geçirmemiştiniz. Fiona ve çocuklara her zaman hatırlayacakları bir yeni yıl yaşatmaya söz veren Şrek, tatilde hızlandırılmış bir kurs almaya karar verir. Ancak yeni yıla sessiz sedasız huzurlu bir şekilde girmeyi planlayan Şrek ailesi için herşey biraz sonra altüst olacaktır. Çünkü davetsiz misafirler Eşek, Çizmeli Kedi, Gingy ve de çetenin diğer üyeleri partiye dail olmak üzeredir. Şrekle mutlu Yıllar şimdiye kadar anlatılmış en eğlenceli yeni yıl hikayesi.

Yorum Gönder

Videos

Distributed by Gooyaabi Templates | Designed by OddThemes